måndaag

idag fick jag ett fint sms

ja, det är sant. jag levde på det hela dagen.
det och att jag fick tillbaka mina nycklar. jo,den där historien ja..
igår efter gympan kunde jag inte hitta mina nycklar. letade verkligen överallt i ungefär 1 timma!! (där jag hade varit) frågade städerskan, gympalärarna och på lärar-rummet..jag och ariana var verkligen duktiga på att leta. men inga nycklar. jag knipsade tom upp låset jag har haft sedan 6:an som ja har målat med glitter-nagellack på =( det gjorde ont i mitt hjärta alltså!! snyft..
men aja, ariana begav sig hemåt och eric tog vid.. var ju tvungen att ha någon att beklaga min förlust på =P... jag åkte iaf hem och stog inne hos grannen och hälsa på la dog tills pappa kom hem... så idag när jag berättar denna historien för hoggo på bussen, så slår det mig
"-ariana lånade iof mina nycklar när hon skulle häma sitt block i mitt skåp...men ja fick väl tillbaka dom sen..? eller?"
jag kommer till skåpet och där står hon, dagens ängel och gårdagens djävul (vilket visade sig efter 5sek ungefär) jag möts av frågan:
"-har du hittat dina nycklar?" och jag anar lite sadistisk ton i hennes röst.. jag svarar nekande på frågan och hon säger:
"-och du har inte kommit på vart de kan vara?"
 jag fattar inget..men hon fortsätter:
"-jo,för igår när jag kom hem så ville Kattis ha tillbaka sina mjukisbyxor,du vet dom som jag hade på mig igår.. och ja gtog av mig dom, vek ihop dom och så trillade dina nycklar ut! jag hade tom byxorna på gympan, hur kunde jag inte märka att dom låg där?!"

det som är positivit är ju att jag har fått tillbaka mina nycklar..det negativa är att jag måste köpa ett nytt lås...om egret-låsen (tror de heter så) är dyrare än de billigaste om ja kommer ihåg rätt... men jag kommer iaf aldrig glömma de fina åren med glitter-låset!!! <3

har ni hälsat på ulrik föresten? han är jätterolig! om man kliskar (haha rolig felstavning de ska stå klickar) på honom massa gånger så rullar han sig i leran och man måste skvätta vatten på honom =D I love him!
(kolla in mitt ''zoo'' längre ner också..haha ja kunde inte välja)


mitt hjärta, han skickar så fina sms! (även om det är när han ligger och "fryser i sängen" kl 9 på morgonen,när en annan sitter på svenska-lektion..)
puss!!
21-10-06
det är föresten inte så långt kvar till "första-gången-vi-träffades-dagen" 5 november =)


nu ska jag sätta mig och baaaara mysa med is-latte, filt, tända ljus....och naturkunskaps-boken.
om ja hinner plugga in 21 sidor tills på torsdag? jag kan ju iaf försöka ;)

lev livet!
Matilda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback